Global Elite Quality Index (EQx2023)

The EQx2023 will be launched on Tuesday April 25th 2023 with an event that will review and interpret the annual report’s global elite rankings and bring about an exchange about the sustainable value creation of nations.

We will start at 10:00 till noon followed by catering, will be a rich, immersive dialogue consisting of three interconnected yet distinct segments:

Part 1: EQx2023 Launch: Announcement of the EQx2023 rankings for 151 countries, and global press release
Part 2: International perspectives: The global research partners of the EQx project share international insights on value creation and extraction by their country’s elites
Part 3: Elites leadership: How can elites engage in structural reform and adjust their business models towards increased sustainable value creation

This event is open, and seeks to elicit vigorous discussion and contributions from students, academics and the general. As a result new awareness, insights and actionable ideas for elite transformational leadership might emerge and nudge the world to a more sustainable future.

Topic: Elite Leadership & Sustainable Value Creation
Date: Tuesday, 25th of April, 2023