The First University of St. Gallen Grand Challenge: The EU A.I. Act 2023

On July 18th-19th, 2023, SQUARE will host the Final of the First University of St. Gallen Grand Challenge, focusing on assessing cutting-edge A.I. technology in light of the upcoming EU A.I. Act. Six teams of professionals will compete for a prize of 100,000 CHF, awarded by a jury. The EU A.I. Act categorizes A.I. according to risk, and the Grand Challenge will reveal how this new legislation can be implemented on specific technology. The public can attend to witness the competition, and some A.I. technology will be on display. Participation is open, and potential teams should register for an online informational event on March 2, 2023.

For more information, visit www.thegrandchallenge.eu or contact the Project Team at thegrandchallengeunisg.ch.

Topic: Final of the First University of St. Gallen Grand Challenge
Date: Tuesday and Wednesday, 18th and 19th of July, 2023